+++ Important note: We are taking a company vacation from 04. to 18.01.2024. Learn more +++
Culinary calendar
Time for gourmet moments
Come with us on a culinary journey through the year with many seasonal and regional delicacies.
Whether in summer temperatures on our large terrace directly on the Arlau or in our cozy parlors in Frisian weather – enjoy a little break in the middle of nature.
In addition to our culinary calendar, our Restaurant Deichgraf offers you a varied evening buffet daily from 17:30. You can also enjoy our extensive breakfast buffet daily from 7:00 to 10:00 am.
Für den Termin am 22.09.24 möchten wir Sie darauf hinweisen, dass der Anmeldeschluss der 09.09.24 ist. Wir bitten um Verständnis, dass für diesen Termin eine Vorauszahlung notwendig ist, da der Hummer extra für Sie auf Helgoland geordert wird. Für jeden Gast wird 1 kg Helgoländer Hummer sowie weitere Meeresfrüchte und Grillspezialitäten zur Verfügung stehen.
Oktober 2024
Sonntag, 6. Oktober, 12:00 – 15:00 Uhr: Schnitzelessen mit Schnitzelvariationen von Kalb, Schwein und Geflügel, inkl. Beilagen; 29 € p. Erw., 15 € p. Kind (5-13 J.)
Sonntag, 13. Oktober, 11:00 – 14:00 Uhr: Sonntagsbrunch mit bayerischem Frühschoppen; 32 € p. Erw. / 16 € p. Kind (5-13 J.)
Sonntag, 20. Oktober, 12:00 – 15:00 Uhr: Rouladen (Rind & Wild) vom Buffet inkl. Beilagen; 39 € p. Erw., 19 € p. Kind (5-13 J.)
Sonntag, 27. Oktober, 11:00 – 14:00 Uhr: Sonntagsbrunch mit saisonalen Besonderheiten; 32 € p. Erw. / 16 € p. Kind (5-13 J.)
November 2024
Freitag, 8. November, ab 18:00 Uhr: Traditionelles Aalessen mit gebratenem und geräucherten Aal inkl. Beilagen und Absacker; 39 € p.P. / 19 € pro Kind (5–13 J.)
Freitag, 22. November, ab 18:00 Uhr: Traditionelles Grünkohlessen inkl. diverser Beilagen und Absacker; 29 € p.P. / 14 € pro Kind (5–13 J.)
Dezember 2024
Sonntag, 8. Dezember, 11:00 – 14:00 Uhr: Nikolaus-Brunch mit Schokobrunnen & Prosecco sowie Auftritt des Husumer Kinderchors; 39 € p.P. / 19 € pro Kind (5–13 J.)
25. & 26. Dezember, 11:00 – 14:00 Uhr: Weihnachtsbrunch mit Schokobrunnen, Prosecco und weihnachtlichen Köstlichkeiten; 39 € p.P. / 19 € pro Kind (5–13 J.)
*Für Silvester und die Weihnachtsfeiertage sind wir bereits ausgebucht. Vielen Dank für Ihr Verständnis!
February 2025
Friday, February 21, starting at 6:00 pm: Traditional kale dinner (incl. various side dishes and nightcap) following the Biikebrennen; 29 € p.p. / 14 € per child (5-13 yrs.)
March 2025
Sunday, March 23, 11:00 a.m. – 2:00 p.m: Breakfast brunch for the crocus blossom with chocolate fountain, Prosecco and seasonal specialties; 39 € p.p. / 19 € per child (5-13 yrs.)
Easter Sunday, April 20, from 5:30 pm: Easter lamb festive menu (4-course) incl. aperitif; 49 € p.p. / 25 € per child (5-13 yrs.)
May 2025
Thursday, May 1, from 5:30 pm: Arlau-Schleuse-Schnitzelfest: schnitzel variations of veal, pork & poultry, incl. side dishes; 25 € p.p. / 13 € per child (5-13 yrs.)
Sunday, May 11 (Mother’s Day), 11:00 am – 2:00 pm: Mother’s Day brunch with chocolate fountain, prosecco & seasonal delicacies; 39 € p.p. / 19 € per child (5-13 yrs.)
Thursday, May 29 (Ascension Day), from 5:30 pm: “Meat is my vegetable” – steak evening for with regional steak variations & wagyu tasting Wagyu tasting with the breeder; 49 € p.p. (children according to children’s menu)
Barbecue summer 2025
May 26 – September 29, every Monday from 5:30 pm: Rustic barbecue buffet with different meat, fish and vegetarian variations, incl. side dishes; 29 € p.p. / 15 € per child (5-13 yrs.)
June 2025
Pentecost Sunday, June 8, from 5:30 pm: Gourmet barbecue buffet with exquisite, regional specialties; 39 € p.p. / 19 € per child (5-13 yrs.)
Thursday, June 26, from 5:30 pm: Arlau-Schleuse Matjes Day: Fresh matjes variations incl. side dishes; 22 € p.p. / 11 € per child (5-13 yrs.)
October 2025
Friday, October 3 (Day of German Unity), starting at 5:30 pm: Culinary journey through all sixteen federal states (buffet style); 39 € p.p. / 19 € per child (5-13 yrs.)
Information & reservations
Included with every brunch: extensive breakfast buffet, selection of hot and cold dishes, coffee specialties and drinks from the buffet. A minimum of twelve people per date is required to ensure that the event can take place.
Jetzt die kostenlose digitale Gästemappe
der Nordsee-Hotels entdecken
In unserer digitalen Gästemappe finden Sie jederzeit, auch schon von zu Hause aus, alle wichtigen Informationen, Angebote und Empfehlungen für Ihren Aufenthalt bei uns.
Senden Sie uns zum Beispiel vorab Ihren ausgefüllten Meldeschein, dann ist bei Ihrer Ankunft bereits alles vorbereitet.